Panorama Eten & drinken Brink.jpg

Eten & drinken

"Ineens begint het te regenen, dus snel naar binnen bij dat leuke restaurant. ‘Wacht, ik help u aan het leukste tafeltje’, zegt de man met het gesteven schort. Vorige week de lekkerste pannenkoek die ik mij kan heugen, vandaag vraag ik naar de mooiste streekgerechten, de beste wijn, het zoetste dessert. Dit is genieten…"

Of van een culinaire ontmoeting vol zinnenstrelende verrassingen bij COSA, Cucina & Bar, midden in het centrum. Gezellig met vrienden of vriendinnen onder elkaar, met familie of zakelijke relaties: Vorstelijk Baarn heeft altijd wel een plek die past bij jouw moment, jouw wensen, jouw feestje.

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

 • Tweede Natuur
  Nederland kent honderden langdurig leegstaande gebouwen. De expositie ‘Tweede Natuur’ toont de potentie van het onbedwingbare karakter van de natuur, en hoe dit kan worden ingezet om een ‘gefaald’ gebouw langzaam te transformeren naar een landschap.
 • Alleen in april: Escape Room Baarn!
  Jullie hebben nog 59 minuten en 59 seconden om de kamer te verlaten…
 • 08
  apr
  Het Koetshuis is weer open!
  Groepstentoonstelling van 16 kunstenaars
 • De Nederlandse Portretprijs 2017
  Een tentoonstelling met geselecteerde werken vanuit de Nederlandse Portretprijs 2017

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter