Eethuys-Cafe “De Generaal”

Eethuys-Cafe "De Generaal" is gesitueerd in het stijlvolle monumentale pand uit 1870 dat in haar oorspronkelijke functie jarenlang dienst heeft gedaan als station Baarn, inclusief wachtkamer voor de koninklijke familie. 

In het restaurant zijn nog vele Jugendstil kenmerken zorgvuldig bewaard gebleven. Ze verwijzen naar de dagen waarin de koninklijke familie en de welgestelden van Baarn “De Generaal” als startpunt van hun reis gebruikten.

Het restaurant grenst aan het populaire wandel- en fietsgebied het Baarnse Bos en is gemakkelijk bereikbaar met de trein of de auto (parkeren gratis). Eethuys-Cafe “De Generaal” is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur, de keuken vanaf 12.00 uur. Je kunt bestellen uit een zeer gevarieerde menukaart. In de zomer is het mogelijk, zolang het weer het toelaat, om buiten te dineren. Reserveren bij “De Generaal” hoeft niet, maar wordt wel aangeraden. 

Daarnaast is De Generaal een Vorstelijk Baarn Informatiepunt. Dat betekent dat je hier toeristische informatie kunt verkrijgen, wandel- en fietsroutes kunt kopen en prima een wandeling of fietstocht kunt beginnen en zo kunt genieten van al het moois dat Vorstelijk Baarn te bieden heeft. 

Adresgegevens

Lt. Gen. van Heutszlaan 5
3743 JL  Baarn
tel: 035-5421784
Routeplanner

FacebookTwitterWebsite
 

Geef uw mening

Mijn waardering

Er zijn momenteel nog geen reacties.

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

 • Tweede Natuur
  Nederland kent honderden langdurig leegstaande gebouwen. De expositie ‘Tweede Natuur’ toont de potentie van het onbedwingbare karakter van de natuur, en hoe dit kan worden ingezet om een ‘gefaald’ gebouw langzaam te transformeren naar een landschap.
 • Alleen in april: Escape Room Baarn!
  Jullie hebben nog 59 minuten en 59 seconden om de kamer te verlaten…
 • 08
  apr
  Het Koetshuis is weer open!
  Groepstentoonstelling van 16 kunstenaars
 • De Nederlandse Portretprijs 2017
  Een tentoonstelling met geselecteerde werken vanuit de Nederlandse Portretprijs 2017

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter