Cosa Cucina & Bar

La Promenade is een ongedwongen authentiek familiehotel (21 kamers)met historie, waar je gastvrij wordt ontvangen om te genieten van een sfeervolle ambiance. Restaurant Cosa Cucina & Bar biedt diverse culinaire hoogstandjes. Daarnaast ben je er van harte welkom voor een receptie, een feest of een event voor 10 tot 200 gasten.

 

“La Promenade bestaat al sinds 1875 en wordt met dit rijke verleden wel beschouwd als de icoon van het dorp. Daardoor hebben wij een naam hoog te houden,” vertelt eigenaar Jasper Borggreven.

Dat valt hem niet zwaar. Integendeel. “Wij werken hier vanuit een gedrevenheid en een passie die er volledig op gericht is het onze gasten iedere dag weer naar de zin te maken. Dat is geen werk, dat is onze manier van leven.”

Cosa Cucina & Bar is de naam van het bijbehorende restaurant. Culinair advies: de beroemde Chateaubriand met de aan tafel bereide Stroganoffsaus is een echte aanrader.

Geopend maandag t/m zondag vanaf 15.00 voor de borrel vanaf 17.00 voor diner

Adresgegevens

Amalialaan 1
3743 KE  Baarn
tel: 035-5412913
Routeplanner
Email

FacebookTwitterWebsite
 

Geef uw mening

Mijn waardering

Claudia van Valkengoed. - Op: maandag 12 oktober 2015

Vanavond met het hele team heerlijk genoten van diverse anti pasti gerechten, maar eerst de overheerlijke kroketten getest! Ter afsluiting gesmuld van de tiramisu. TOP; wij komen hier zeker terug (zakelijk en privé)!

Martin Beijer. - Op: maandag 10 augustus 2015

Enkele keren zowel privé als zakelijk bezocht en zelf een keer met Kerst, maar steeds viel op dat de aandacht primair naar de 'vaste' klantjes gaat. De rest hangt er een beetje bij. Het eten is wel van goed niveau.

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

 • Tweede Natuur
  Nederland kent honderden langdurig leegstaande gebouwen. De expositie ‘Tweede Natuur’ toont de potentie van het onbedwingbare karakter van de natuur, en hoe dit kan worden ingezet om een ‘gefaald’ gebouw langzaam te transformeren naar een landschap.
 • Alleen in april: Escape Room Baarn!
  Jullie hebben nog 59 minuten en 59 seconden om de kamer te verlaten…
 • 08
  apr
  Het Koetshuis is weer open!
  Groepstentoonstelling van 16 kunstenaars
 • De Nederlandse Portretprijs 2017
  Een tentoonstelling met geselecteerde werken vanuit de Nederlandse Portretprijs 2017

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter