Bril 62

Met een collectie exclusieve monturen die op beurzen in Parijs, Milaan, München en Londen wordt samengesteld, behoort Bril 62 (sinds 1969) onmiskenbaar tot de betere optiekzaken. Eveneens hét adres voor het vakkundig laten aanmeten van contactlenzen. Topservice gaat hier hand in hand met vakkundig advies.

 

John Weusthof nam in 2000 de zaak over nadat hij al lange tijd bij Bril 62 werkte. “Bij ons kan je alle kanten op. We hebben bijvoorbeeld zeer exclusieve monturen van goud, die speciaal voor ons gemaakt worden.

Maar natuurlijk bieden wij ook leuke en eigentijdse monturen, die voor iedereen goed betaalbaar zijn. Bril 62 onderscheidt zich verder duidelijk als het gaat om vakkennis.

Je kunt hier namelijk ook terecht als jij of je kind met leer- of gedragsproblemen kampt, bijvoorbeeld als gevolg van dyslexie of fixatie disparatie.”

Adresgegevens

Oranjestraat 1
3743 GD  Baarn
tel: 035-5416497
Routeplanner
Email

Website
 

Geef uw mening

Mijn waardering

Er zijn momenteel nog geen reacties.

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

 • Tweede Natuur
  Nederland kent honderden langdurig leegstaande gebouwen. De expositie ‘Tweede Natuur’ toont de potentie van het onbedwingbare karakter van de natuur, en hoe dit kan worden ingezet om een ‘gefaald’ gebouw langzaam te transformeren naar een landschap.
 • Alleen in april: Escape Room Baarn!
  Jullie hebben nog 59 minuten en 59 seconden om de kamer te verlaten…
 • 08
  apr
  Het Koetshuis is weer open!
  Groepstentoonstelling van 16 kunstenaars
 • De Nederlandse Portretprijs 2017
  Een tentoonstelling met geselecteerde werken vanuit de Nederlandse Portretprijs 2017

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter