Palm Court Galleries

Palm Court Galleries, voorheen gevestigd in de Wintertuin van het Cantonspark is gespecialiseerd in Frans en Hollands Louis XV-XVI-Empire antieke meubelen, schilderijen van de 17e tot de 21e eeuw, antiek kristal, bronzen sculpturen en zilver.

Henri Walraven van Ommeren begon op zijn 16e al met het verzamelen van antiek en runt samen met zijn zussen Palm Court. Ze vormen het nageslacht van Zocher, de architect die de paleistuinen van Soestdijk en het Vondelpark ontwierp.

Henri: “Dit hier is onze liefhebberij en ons leven. We halen spullen van over de hele wereld, maar kopen ook uit oude inboedels in Nederland.

Ik word blij van mooie dingen, die een heel verleden met zich meedragen. Die erfenis van vroeger, dat vinden wij prachtig. En om die passie te herkennen bij de echte verzamelaar.”

Adresgegevens

Laanstraat 108
3743 BJ  Baarn
tel: 035-5425647
Routeplanner
Email

Website
 

Geef uw mening

Mijn waardering

E.E. Rijksen. - Op: vrijdag 10 februari 2017

Goedemiddag, Ongeveer 2 weken geleden ben ik even bij u geweest en vertelde mij dat er iets verkocht was en dat u dat zou overmaken. Ik ben bang dat dit niet is gelukt en daarom geef ik opnieuw mijn bankrekening aan u: NL63 ABNA 0444108688 t.n.v E.E.Rijksen. Mijn artiestenaam is Edith Casteleyn en ik denk dat het daarom niet goed is gegaan. Met vriendelijke groet, Edith Casteleyn.

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter