House of Sizes

Ben je een grote of zware man en wil je goed gekleed voor de dag komen?Dan is House of Sizes beslist waar je moet zijn. Met groot bedoelen ze hier echt groot; de gemiddelde lengte van de klanten bedraagt 2.07 meter. En van een gewicht van meer dan 200 kilo kijkt niemand hier vreemd op.

Eigenaar Fred Bibo is zelf ruim over de twee meter lang en had vroeger de grootste moeite om aan fatsoenlijke kleding te komen. Zie hier het ontstaan van House of Sizes in een notedop.

Riny Bibo: “Inmiddels hebben wij een geweldig assortiment: van spijkerbroek tot compleet kostuum en van underwear tot stropdas.”

Fred: “Wat betreft afwijkende maten zijn wij een van de grootste zaken van Nederland. En heb je kleding die vermaakt moet worden? Ook dan bieden wij de oplossing, want in ons Baarnse atelier vermaken wij alles.”

Adresgegevens

Nieuw Baarnstraat 39
3743 BP  Baarn
tel: 035-5430535
Routeplanner
Email

Website
 

Geef uw mening

Mijn waardering

Er zijn momenteel nog geen reacties.

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

 • Tweede Natuur
  Nederland kent honderden langdurig leegstaande gebouwen. De expositie ‘Tweede Natuur’ toont de potentie van het onbedwingbare karakter van de natuur, en hoe dit kan worden ingezet om een ‘gefaald’ gebouw langzaam te transformeren naar een landschap.
 • Alleen in april: Escape Room Baarn!
  Jullie hebben nog 59 minuten en 59 seconden om de kamer te verlaten…
 • 08
  apr
  Het Koetshuis is weer open!
  Groepstentoonstelling van 16 kunstenaars
 • De Nederlandse Portretprijs 2017
  Een tentoonstelling met geselecteerde werken vanuit de Nederlandse Portretprijs 2017

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter