Natuurwinkel De Smaak van Echt

Smaak van Echt is een verswinkel in biologische producten. Laat je verrassen door het ruime aanbod van gezonde voeding en verantwoorde producten: van smaakvolle verse groenten, exotische vruchten en glutenvrije producten tot suikervrije koekjes, dierproefvrije cosmetica en wasmiddelen van biologische herkomst.

Voor een Natuurwinkel is een gezonde aarde het fundament voor gezonde voeding en verantwoorde producten. Het biologische en biologisch-dynamische keurmerk garandeert dat het met respect voor mens, dier en milieu geproduceerd en geteeld is. De winkeliers, Toos Verdouw en Heleen Blaazer, dragen deze filosofie verder uit dan enkel het verkopen van hun eerlijke en lekkere assortiment. 

Toos: “Wij willen bijdragen aan een schonere wereld en en bieden onze klanten graag een plek om stil te staan bij de vraag “Wat is duurzaam?”.

Heleen: “We doen het met liefde, niet in de laatste plaats vanwege de goede band die wij hebben opgebouwd met onze klanten, van jong tot oud, en met onze medewerkers."


Adresgegevens

Nieuw Baarnstraat 49
3743 BP  Baarn
tel: 035-5422311
Routeplanner
Email

Website
 

Geef uw mening

Mijn waardering

Er zijn momenteel nog geen reacties.

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

 • Tweede Natuur
  Nederland kent honderden langdurig leegstaande gebouwen. De expositie ‘Tweede Natuur’ toont de potentie van het onbedwingbare karakter van de natuur, en hoe dit kan worden ingezet om een ‘gefaald’ gebouw langzaam te transformeren naar een landschap.
 • Alleen in april: Escape Room Baarn!
  Jullie hebben nog 59 minuten en 59 seconden om de kamer te verlaten…
 • 08
  apr
  Het Koetshuis is weer open!
  Groepstentoonstelling van 16 kunstenaars
 • De Nederlandse Portretprijs 2017
  Een tentoonstelling met geselecteerde werken vanuit de Nederlandse Portretprijs 2017

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter