Theater de Speeldoos Baarn

"Wegdromen bij top muzikanten, tranen in je ogen van ontroering bij een toneelstuk of van het lachen bij een cabaretvoorstelling. Op het puntje van je stoel zitten bij een spannende film, of samen met je kinderen of kleinkinderen genieten van een familievoorstelling.
Laat je verrassen in Theater de Speeldoos Baarn."

Theater de Speeldoos biedt een zeer gevarieerd theateraanbod met genres als toneel, cabaret, dans, live stream opera vanuit the Met in New York, muziek, theaterconcerten en familievoorstellingen. Een nieuw genre is ballet; ‘gestreamed’ vanuit het Bolshoi Theater in Moskou op het Baarnse witte doek.

Elke maandag en (meestal) dinsdag is het filmavond. In het weekend worden regelmatig brede publieksfilms geprogrammeerd. Het theater houdt ervan om te verrassen met ‘iets extra’s, iets anders dan anders’, voorafgaand of na afloop van de theater- of filmvoorstelling.

Ook biedt het theater een podium aan de vele culturele verenigingen uit Baarn en omgeving. De verschillende activiteiten vinden plaats in de Grote Zaal of in een van de 7 kleinere zalen in het theater.

 Vb Ambassadeur Logo Blauw

Adresgegevens

Rembrandtlaan 35
3741 TA  Baarn
tel: 035 5420847
Routeplanner
Email

FacebookTwitterWebsite
 

Geef uw mening

Mijn waardering

Er zijn momenteel nog geen reacties.

VVV

Bezoek onze VVV Vorstelijk Baarn voor wandel- of fietsroutes, informatie over de vele bezienswaardigheden, fietsverhuur en diverse arrangementen.

Arrangementen

Reserveer vandaag nog online.

Ik wil de regio in

Bezoek de plaatsen in de regio.

Beeldbank

Download en deel de highlights van Vorstelijk Baarn.

Agenda

 • Tweede Natuur
  Nederland kent honderden langdurig leegstaande gebouwen. De expositie ‘Tweede Natuur’ toont de potentie van het onbedwingbare karakter van de natuur, en hoe dit kan worden ingezet om een ‘gefaald’ gebouw langzaam te transformeren naar een landschap.
 • Alleen in april: Escape Room Baarn!
  Jullie hebben nog 59 minuten en 59 seconden om de kamer te verlaten…
 • 08
  apr
  Het Koetshuis is weer open!
  Groepstentoonstelling van 16 kunstenaars
 • De Nederlandse Portretprijs 2017
  Een tentoonstelling met geselecteerde werken vanuit de Nederlandse Portretprijs 2017

Vorstelijk Baarn op Facebook

Vorstelijk Baarn op Twitter